Met mij werken aan de volgende voorbeelden

Je wilt het goed doen op je werk, je wilt een leuke en goede moeder zijn, je hebt graag veel contact met vrienden en vriendinnen, je wilt graag een goede partner zijn, je wilt ook nog een paar keer in de week sporten, je wilt graag gezond eten, je wilt graag het huis op orde hebben en ga zo maar door.

Eerlijk gezegd wordt het je allemaal teveel. Al die leuke dingen voelen nog nauwelijks leuk. De dag doorkomen wordt meer en meer een opgave. Het lijkt wel of je energie steeds eerder op is. Mentaal zit je er stiekem wel doorheen. Dat gejaagde gevoel laat je maar niet los.

Tot overmaat van ramp beginnen de kilootjes zich stiekem op te stapelen. En je hebt steeds vaker last van allerlei pijntjes.

Dit moet toch anders kunnen?

Laat je energie weer bruisen!

Zodra jij je ogen open doet voel je het! Energie!

Uitgerust en wel ben je klaar voor de dag. Je krijgt bijna zin om naar beneden te dansen! In de ochtend lijkt alles vanzelf te gaan. Je geniet van je gezin en je gezin geniet van jou! 

Op het werk krijg je complimenten. Niet alleen omdat je een fijne collega bent en goed werk levert, maar ook omdat je er nog beter uitziet dan je al deed. Je weet uitstekend de balans de bewaren tussen alle dingen die je moet en wilt doen. Het huishouden, boodschappen, sporten, contact met vrienden en familie. Het is niet anders als anders. Maar het voelt anders. Veel luchtiger en makkelijker. In plaats van dat de dag vermoeiend is, wordt je er juist vrolijk en blij van.

Na een heerlijke en bevredigende dag val je in een fijne herstellende slaap. Om het morgen allemaal nog een keer te beleven! Je weet dat je het in je hebt. Maar je weet alleen niet hoe je het eruit moet halen. Samen zorgen we dat je de energieke vrouw in je weer boven komt!

Zo word je weer die energieke vrouw die volop in het leven staat

Met Holistische Stress Coaching!

Samen gaan we kijken naar wat jouw energie geeft en juist energie kost. Uiteraard gaan we dan kijken hoe je meer van het één kan doen en minder van het ander.

Welke obstakels je daarbij tegenkomt? Dat is bij iedereen anders. Maar samen zorgen wij dat de je die obstakels makkelijker kan nemen of niet meer in de weg staan.

Met 5 pijlers gaan wij aan de slag om te zorgen dat jij snel weer die energieke vrouw wordt die geniet van het leven. Maar ook dat je een vrouw bent waar iedereen van geniet.

 

De 5 pijlers:

 

1. Weg met je stress en spanning!
Het klinkt heel hard, maar de ervaring van stress en spanning zit met name tussen je oren. Voordat je me weg klikt, zal ik het je uitleggen.
Ons stress-systeem is er met name opgericht om ons te behoeden voor levensbedreigende situaties. Heel handig in de tijd dat we in ons lendendoek over de savanne liepen tussen de leeuwen. Nu zit het ons in de weg. Die leeuw komen we niet meer tegen. Hoe wij denken over bepaalde situaties en gebeurtenissen kan dit stress-systeem in stand houden. Ook als het om iets gaat dat niet levensbedreigend is.

Dit denken gaan we onder de loep nemen, zodat het je niet meer in de weg staat.

2. Beweging
Hedendaagse stress mag dan misschien tussen je oren vandaan komen, het heeft wel degelijk fysieke gevolgen voor jou. Bij stress raken je hormonen uit balans. Hierdoor voel jij je zoals jij je nu voelt!
Beweging is de sleutel tot herstel van het balans van je lichaam en dus ook van je mind!
Samen zullen we kijken hoe je beweging in je leven kan brengen op een manier die voor jou passend is.

3. Gezonde voeding
Zoals ik hiervoor al zei, de aanleiding tot stress en overspannenheid is met name mentaal, maar het effect is fysiek. het is voor het lichaam dan ook erg belangrijk dat we er goede voeding binnen krijgen.
Om je lichaam de kans te geven om te balans terug te vinden is het belangrijk dat het de juiste bouwstenen krijgt. Mentaal en fysiek zal je dan weer meer energie ervaren.

Wat je erin stopt krijg je ook terug!
Samen zullen we kijken welke aanpassing voor jou nodig en haalbaar zijn om je lichaam optimaal te laten herstellen. En je weer energiek te voelen!

4. Ademhaling
Als je stress of spanning ervaart gebeurd er ook wat met je ademhaling. Andersom kan je ook je ademhaling gebruiken om spanning los te laten en weer rust in je hoofd en lichaam te krijgen.
Met de juiste ademhalingsoefeningen leer je hoe jij zelf je lichaam en geest kunt geven wat het nodig heeft.

5. Ontspanning & Slaap
Dat tijd om te ontspannen en goed slapen belangrijk voor je is weet je waarschijnlijk wel. Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?
Heb je daadwerkelijk momenten waarop lichaam en geest tot rust komen? Zodat jij je energieker voelt? Of bestaan jouw rustmomenten uit dingen die je alleen nog maar verder van huis brengen?
En hoe zit het met je slaap? Kom je makkelijk in slaap? Slaap je de nacht door? En word je energiek wakker?

En de bonus pijler: Access BARS
Nu vraag jij je wellicht af: wat is dat? Access BARS is een energetische behandeling via drukpunten op het hoofd. Het is een eenvoudige manier om af te komen van vastzittende gevoelens, gedachten, overtuigingen of gedragspatronen. Het helpt ook in het verminderen van stress en spanning. Het creëert als het ware ruimte in hoofd om met een nieuw perspectief naar de dingen in je leven te kijken.

Zo zit jij er straks bij (na dat wij met elkaar hebben gewerkt):

Je weet hoe jij je energie moet managen. Je weet wat jou energie kost en wat energie geeft. Je kan hierin een goede balans vinden, zodat jij je niet meer vermoeid voelt.

Je voelt je fysiek en mentaal sterk.

Je hebt de vaardigheden om iedere situatie aan te kunnen, die het leven op je los laat.

Je bent de persoon die je wilt zijn!

Wacht niet langer en neem contact met mij op!

Iedereen is gebaat bij hulp. Misschien vind jij het lastig om hulp te vragen. En zie je het als een zwaktebod. Maar hulp zoeken is juist sterk. Het is ook wat je aan een ander zou vertellen: vraag hulp als iets je niet lukt. Waarom doen we het voor ons zelf dan altijd anders?

Het is fijn als iemand met je meedenkt. Iemand die kijkt waar jouw sterke kant liggen. Maar ook wat jouw uitdagingen in het leven zijn.
Hoe waardevol is het voor jou, als iemand helpt een frisse blik te geven op jouw situatie? Maar die jou ook confronteert met jezelf? Zo kan jij groeien naar de beste versie van jezelf.

Je hebt alles al in je voor een leven vol leven. Soms raak je weleens de weg kwijt. Hoe fijn is het dan als iemand je helpt de weg weer terug te vinden?
Als je erover zit te denken om met mij te gaan samen werken, wacht dan niet langer!

De tijd loopt namelijk door. Iedere tel die jij wacht om je probleem aan te pakken staat gelijk aan het uitstellen van jouw gelukkige leven.
Het feit dat jij dit leest vertelt mij dat jij iets aan je situatie wilt doen. Stel niet langer uit. Neem geen genoegen met een leven waar jij jezelf doorheen moet sleuren.

Een coachsessie is een investering van € 75 per sessie.

Waarom zeg ik investering? Omdat het zoveel meer oplevert dan wat je erin stopt. Wat is het je waard om weer vol energie in het leven te staan?